Bruiloften en Stockholm Tivoli

Wij hebben de ambitie om de bruiloftband van (Noord) Nederland te worden. Natuurlijk doen we heel veel dingen naast bruiloften, zoals recepties, bedrijfsfeesten en zelfs uitvaarten, maar bruiloften en bruiloftsfeesten vinden wij heel erg leuk om te doen. Wij denken ook dat we de bruidsparen veel te bieden hebben, met enorm veel ervaring een geweldig groot repertoire, wat ook nog eens iedere maand vernieuwt, en een grote klantvriendelijkheid gedurende het hele proces. En, omdat we werken met professionals weet ieder bruidspaar zeker dat alle combinaties van Stockholm Tivoli naadloos passen op ieder feest. Omdat wij het geluid en licht zelf doen zijn we ook financieel nog eens zeer concurrerend. Maar, om ieder bruidspaar te bereiken en te overtuigen van onze brede kwaliteiten, dat valt niet mee. In deze wereld wordt heel veel “teruggeboekt” m.a.w. bruidsparen kiezen heel graag iets wat ze wordt aangeraden door familie of vrienden. Als beginnende band is het dus moeilijk om “er tussen” te komen. Gelukkig merken wij dat we ook steeds vaker worden gevraagd om terug te komen, waardoor we steeds meer bruiloften doen. Eén manier om met a.s. bruidsparen in contact te komen is je laten zien tijdens de vele bruidsbeurzen die her en der worden georganiseerd. Daarom speelden we gister tijdens de bruidsbeurs van Fletcher hotel  de Hunzebergen, wij zijn daar huisorkest. Nadeel van zo’n beurs  is dat wij maar een klein stukje van onze veelzijdigheid kunnen laten zien. Voor een blik op de volle breedte van onze mogelijkheden kunnen a.s. bruidsparen het beste kijken op onze website of, beter nog, gewoon even bellen. Dan kan Marco Kerver rustig uitleggen waarom wij als bruiloftsband het best passen op jullie bruiloftsfeest.

Reacties zijn gesloten.