Vaak gestelde vragen (F.A.Q.)

vincent-portret2Zijn jullie op ons feest netjes gekleed?
Natuurlijk komen wij in een keurig pak, of op verzoek nog chiquer. Zodat we goed passen bij de sfeer van het feest. De foto’s op onze website geven een goed beeld van onze presentatie.

Spelen jullie ook verzoekjes?
Jazeker, naast ons zeer uitgebreide en accurate repertoire, studeren we voor jullie feest graag ook een paar verzoekjes in. Zodat het feest echt van jullie is.

Werken jullie met contracten en facturen?
Alle muzikanten van Stockholm Tivoli zijn fulltime professionals. Vanzelfsprekend werken wij dus ook administratief volgens alle Nederlandse wetten en regels. Wij betalen dus gewoon belasting en btw (6%) en u krijgt een keurige factuur. Na het vastleggen van de afspraken die u heeft stefan-portret1gemaakt met Marco Kerver, ontvangt u van hem een contract waarop alle afspraken nog eens zwart op wit staan. Prettige gedachte.

Kunnen jullie voorafgaand aan ons feest ook spelen tijdens de receptie of diner?
Omdat Stockholm Tivoli zo flexibel en breed inzetbaar is, hebben wij voor alle situaties een prachtige en passende oplossing. Begin van de avond een jazzy trio? Later een stampende feestband op een ander podium? Geen probleem met Stockholm Tivoli.

Hoe ziet een avond met Stockholm Tivoli eruit qua opbouw?
Dat hangt helemaal af van jullie. Hele avond dansmuziek? Geen probleem. Eerst een beetje rustig en daarna feestmuziek? Prima. Alleen maar achtergrondmuziek? Ook erg leuk. Wij doen wat het feest en de feestgangers willen.

jeffrey-portret1Zorgen jullie voor pauze muziek?
Normaal gesproken spelen wij per uur 45 min. Dus 15 minuten pauze. Overigens is dat in overleg zeer flexibel anders in te delen. Tijdens die pauzes hebben wij vanzelfsprekend een adequate oplossing voor muziek. Als jullie specifieke wensen heeft voor de pauze muziek kunt u natuurlijk ook uw eigen mp-3 speler of telefoon aansluiten op onze installatie.

Kunnen wij jullie installatie gebruiken voor toespraken en/of stukjes?
Jazeker, wij beschikken over een professionele installatie, die jullie natuurlijk mogen gebruiken. Voor toespraken en stukjes, maar b.v. ook als geluidsbron tijdens een video presentatie.

 Wij willen graag een beetje snelheid in het repertoire kan dat met jullie?
Omdat wij alles uit het hoofd spelen, en omdat we vooraf setlijsten maken lijkt iedere set bij ons op een doorlopende medley. De laatste noot van het ene liedje is de begin noot van marco-portret2het andere liedje. Dus geen irritante pauze’s op de dansvloer. Overigens legt die setlijst de avond natuurlijk niet vast, als een avond anders loopt dan vooraf gedacht schakelt Stockholm Tivoli naadloos over naar een andere programma.

 Spelen jullie door heel Nederland?
Hoewel wij een bandje uit Noord Nederland zijn, spelen we inderdaad zeer regelmatig in het westen of zuiden van het land. Dat kan voordelig zijn, want we rekenen natuurlijk wel wat reiskosten, maar een bandje met professionele musici uit het westen van Nederland is in de regel duurder dan Stockholm Tivoli. Zelfs als we een stukje moeten rijden.

sax-portret1Onze locatie is maar klein, misschien te klein voor livemuziek?
Als jullie de toegevoegde waarde van live-muziek voor jullie feest onderkennen, dan is er met de flexibele oplossingen van Stockholm Tivoli altijd een mouw te passen aan alle situaties. Natuurlijk hebben wij voor de partyband bezetting een flink podium nodig, maar het trio of het kwartet kan met een kleine plek, op een bescheiden volume toch een prachtig feestje maken.

Hoe verloopt de betalingsprocedure?
In de week van het feest verstuurt Marco Kerver (namens FlatSharp Productions KvK nr: 55690289) een factuur naar u. Die factuur moet voor of op de dag van het feest worden betaald. Per bank.

Kunnen we persoonlijk kennismaken?anne-lie-bert-portret2
Jazeker kan dat. Op gezette tijden doen wij z.g.n. “Walk In Shows” om kennis te maken met de band. Want hoewel er op de site heel veel filmfragmentjes staan die een goed beeld geven van het spelen van Stockholm Tivoli, kunnen wij ons goed voorstellen dat u ons gewoon even “in de ogen” wilt kijken. Ook een persoonlijk “face to face” gesprek met Marco Kerver is natuurlijk altijd mogelijk en prettig.

Hoeveel tijd hebben jullie nodig voor de opbouw?
Dat hangt af van de bezetting waarmee we komen. Voor een trio hebben we minder tijd nodig dan voor de hele partyband met blazerssectie. We zijn sowieso altijd 90 min voor aanvang aanwezig. Voor de partyband met grote installatie en licht hebben we zeker 2 uur voor aanvang nodig voor de opbouw.

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

10 november 2019

Knalfeest met Stockholm Tivoli

Je maakt je natuurlijk allerlei voorstellingen van hoe je je 60-ste verjaardag wilt vieren. Met vrienden die je misschien al lang niet hebt gezien. Natuurlijk met je familie. Dus op zoek naar de perfecte feestlocatie. Want thuis vieren is geen … Lees verder
0 reacties

1 november 2019

Achtergrondmuziek voor een groot publiek in het UMCG

Hoewel we vaak en graag grote feesten doen op grote podia met veel show en dans, kan je toch concluderen dat vooral achtergrondmuziek onze specialiteit is. En dan vooral de veelzijdigheid daarvan. Want achtergrondmuziek kent vele gedaantes, wensen en voorwaarden. … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief