Video (Allround Coverband)

 

Video’s met achtergrondmuziek: www.achtergrondmuziekgroningen.nl/video/

Video’s van de bruiloftband: www.bruiloftbandgroningen.nl/video/

Video’s van de partyband: www.partybandstockholmtivoli.nl/video/

Op deze pagina ziet u onze promotie video’s. De eerste is onze introductie animatie. Leonie Kuizinga van Dazzlin heeft die voor ons gemaakt. Het liedje is ingespeeld door Allard Gosens, Jasper Blokzijl, Dennis Elderman en Marco Kerver en wordt uiteraard gezongen door Anne-Lie.

Het 2-de filmpje is onze demo, die u op deze pagina in HD kwaliteit kunt bewonderen. Gefilmd door Ismaël Lotz van “de filmmakerij”. Op de demo spelen Jasper Westerhof, Jeffrey Smith, Dennis Elderman, Wim Koopman, Marco Kerver en natuurlijk gezongen door Anne-Lie Persson. De medley is samengesteld door Marco Kerver van Flatsharp Productions.

Hieronder staan recente “live registratie’s” van enkele van onze optredens. Met name om onze vele gedaantes te laten zien. Stockholm Tivoli is te boeken van Duo tot Big Band. In alle combinaties altijd met gediplomeerde top musici. Wel zo professioneel, het is uiteindelijk Uw feest !!

In aktie tijdens een personeels of bedrijfsfeest

Verschillende combinaties tijdens bruiloften

Achtergrondmuziek met zang

Stockholm Tivoli met blazerssectie op groot buitenpodium

Stockholm Tivoli met blazerssectie op groot studentengala

Jazztrio Stockholm Lounge Unit (www.achtergrondmuziekgroningen.nl)

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

17 maart 2018

Salsa Bruiloft Rotterdam

Het ultime bandgevoel is natuurlijk met de band in een bus naar een optreden rijden. Iedereen is blij en enthousiast, er gaat gespeeld worden. Vooral een bruiloft in de winter komt niet zo vaak voor, dus als we dan met … Lees verder
0 reacties

19 februari 2018

Achtergrondmuziek om mee te zingen in Rietland.

Livemuziek kan en moet vaak een belangrijke bijdrage leveren aan een bruiloft. Bij de klassieke bruiloft speelt een band natuurlijk de rol van gangmaker. Logisch ook, je staat in het centrum van de feestzaal, maakt de hele avond muziek, en … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief