Video (Allround Coverband)

 

Video’s met achtergrondmuziek: www.achtergrondmuziekgroningen.nl/video/

Video’s van de bruiloftband: www.bruiloftbandgroningen.nl/video/

Video’s van de partyband: www.partybandstockholmtivoli.nl/video/

Op deze pagina ziet u onze promotie video’s. De eerste is onze introductie animatie. Leonie Kuizinga van Dazzlin heeft die voor ons gemaakt. Het liedje is ingespeeld door Allard Gosens, Jasper Blokzijl, Dennis Elderman en Marco Kerver en wordt uiteraard gezongen door Anne-Lie.

Het 2-de filmpje is onze demo, die u op deze pagina in HD kwaliteit kunt bewonderen. Gefilmd door Ismaël Lotz van “de filmmakerij”. Op de demo spelen Jasper Westerhof, Jeffrey Smith, Dennis Elderman, Wim Koopman, Marco Kerver en natuurlijk gezongen door Anne-Lie Persson. De medley is samengesteld door Marco Kerver van Flatsharp Productions.

Hieronder staan recente “live registratie’s” van enkele van onze optredens. Met name om onze vele gedaantes te laten zien. Stockholm Tivoli is te boeken van Duo tot Big Band. In alle combinaties altijd met gediplomeerde top musici. Wel zo professioneel, het is uiteindelijk Uw feest !!

In aktie tijdens een personeels of bedrijfsfeest

Verschillende combinaties tijdens bruiloften

Achtergrondmuziek met zang

Stockholm Tivoli met blazerssectie op groot buitenpodium

Stockholm Tivoli met blazerssectie op groot studentengala

Jazztrio Stockholm Lounge Unit (www.achtergrondmuziekgroningen.nl)

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

3 oktober 2019

50 worden met een feestje in de kroeg

Arjen belde mij begin april met de vraag of wij wilden spelen tijdens zijn feest voor zijn 50-ste verjaardag. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die de helft van hun leven een mooi moment vinden voor het geven van een … Lees verder
0 reacties

13 september 2019

Tijd voor pensioen, tijd voor Stockholm Tivoli

Pensioen betekent afscheid. Afscheid van je werkzame leven, met alle consequenties van dien. Als je jaren in de voorzitter bent geweest van de raad van commissarissen dan pleegt men op een deftige manier afscheid te nemen. En dat werd gister … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief