Video (Allround Coverband)

 

Video’s met achtergrondmuziek: www.achtergrondmuziekgroningen.nl/video/

Video’s van de bruiloftband: www.bruiloftbandgroningen.nl/video/

Video’s van de partyband: www.partybandstockholmtivoli.nl/video/

Op deze pagina ziet u onze promotie video’s. De eerste is onze introductie animatie. Leonie Kuizinga van Dazzlin heeft die voor ons gemaakt. Het liedje is ingespeeld door Allard Gosens, Jasper Blokzijl, Dennis Elderman en Marco Kerver en wordt uiteraard gezongen door Anne-Lie.

Het 2-de filmpje is onze demo, die u op deze pagina in HD kwaliteit kunt bewonderen. Gefilmd door Ismaël Lotz van “de filmmakerij”. Op de demo spelen Jasper Westerhof, Jeffrey Smith, Dennis Elderman, Wim Koopman, Marco Kerver en natuurlijk gezongen door Anne-Lie Persson. De medley is samengesteld door Marco Kerver van Flatsharp Productions.

Hieronder staan recente “live registratie’s” van enkele van onze optredens. Met name om onze vele gedaantes te laten zien. Stockholm Tivoli is te boeken van Duo tot Big Band. In alle combinaties altijd met gediplomeerde top musici. Wel zo professioneel, het is uiteindelijk Uw feest !!

In aktie tijdens een personeels of bedrijfsfeest

Verschillende combinaties tijdens bruiloften

Achtergrondmuziek met zang

Stockholm Tivoli met blazerssectie op groot buitenpodium

Stockholm Tivoli met blazerssectie op groot studentengala

Jazztrio Stockholm Lounge Unit (www.achtergrondmuziekgroningen.nl)

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

18 september 2018

Anne-Lie genomineerd voor grote Zweedse prijs

Onze zangeres Anne-Lie Persson heeft naast haar bezigheden als zangeres van Stockholm Tivoli ook een hele carrière als solo zangeres. Ze produceerde 2 CD’s onder eigen naam (derde is onderderweg) en daarvan zijn vele liedjes veel gedraaid door diverse (landelijke) … Lees verder
0 reacties

15 september 2018

Huur gezelligheid in!!

Vaak zijn organisatoren van feestjes nerveus over hun feestje. Het moeilijke van een evenement is dat je het heel lang kan voorbereiden, het feest moet allemaal in een paar uur gebeuren. Het belangrijkste is natuurlijk dat de gasten het echt … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief