Knalfeest met Stockholm Tivoli

Je maakt je natuurlijk allerlei voorstellingen van hoe je je 60-ste verjaardag wilt vieren. Met vrienden die je misschien al lang niet hebt gezien. Natuurlijk met je familie. Dus op zoek naar de perfecte feestlocatie. Want thuis vieren is geen optie, op je 60-ste ga je niet 2 dagen opruimen na een mooi feest. Je wilt alles gewoon professioneel regelen. Het kan nu, en je wilt het zo.

Je wilt je gasten verrassen met een knalfeest en daarvoor heb je een goede band nodig die de hele avond zorgt voor sfeer en lekkere muziek. Gelukkig hebben veel feestvierders de weg naar Stockholm Tivoli al gevonden. Stockholm Tivoli maakt precies de muziek die je wilt bij zo’n knalfeest. Swingende kwaliteitsmuziek, uitgevoerd door enthousiaste professionals met een hart voor goede muziek, samenspelen en entertainen. Geen platte polonaises, niet veel te hard, maar veelzijdig onderhoudend en gezellig. Dat past bij jouw feest.

Veronique werd afgelopen zaterdag 60. Met goede redenen voor een geweldig feest. Een leven dat gevierd mag worden. 5 succesvolle kinderen, een prachtige carriére en een toegewijde en lieve man. Dat geluk moet gevierd worden, en dat hebben we gedaan. Feest in de Euroborg met als uitgangspunt dansen. Nou dat is gelukt. Vanaf de eerste noot die we speelden is de dansvloer gevuld geweest. En dat is toch ook zo lekker voor de band.

We kunnen terugkijken op een topavond die terecht het predicaat “knalfeest” mag dragen. M.a.w. Stockholm Tivoli, de perfecte keus voor jullie knalfeest!

Reacties zijn gesloten.