Hoofdpodium personeels of bedrijfsfeest

Als wij in de rustige uurtjes de filmpjes en foto’s van b.v. het afgelopen jaar bekijken valt ook ons op hoe verschillend alle feesten zijn die we doen. We hebben al vaker geconstateerd dat Stockholm Tivoli samen met Stockholm Lounge Unit echt het breedste concept van Nederland is. Wij spelen van piepkleine fluisterzachte door batterijen aangedreven duo settings tot de grote party’s op het hoofdpodium. En daarom krijgen wij zo vaak te horen dat mensen kunnen zien dat we er zoveel plezier aan beleven. Logisch, want iedere avond is anders. Wij verrassen elkaar steeds omdat we ook heel veel dingen spontaan laten ontstaan. Dat lijkt meer voor de hand liggend bij een duo dan een septet, maar wij doen het steeds. Bij alle combinaties. Dat houdt ons fris en vrolijk, en dat ziet het publiek. Afgelopen zaterdag stonden we met 6 mannen en één vrouw in jaren ’70 kleding gek te doen op een personeelsfeest. Grooven als een dolle, lol maken en publiek amuseren en verwennen met kwaliteitsmuziek. Als we dan doodop naar huis rijden, zijn we blij dat het de volgende keer weer achtergrond is met b.v. het kwartet. Maar het personeelsfeest was een succes en we kijken eigenlijk meteen alweer uit naar het volgende bedrijfsfeest. Want met Stockholm Tivoli op het hoofdpodium tijdens jullie personeelsfeest of uw bedrijfsfeest weet iedereen zeker dat er een spontane en feestelijke band staat, waar voor zeker de lol op het podium overslaat op het publiek. 

Reacties zijn gesloten.