Reacties van klanten:

Bruiloft Katlijk
We wilden even laten weten dat we afgelopen vrijdag een topdag hebben gehad, mede ook dankzij jullie optreden :-) We hebben erg veel complimenten over jullie ontvangen. Ontzettend veel dank!

Bruiloft Vethuizen (Bij Doetinchem)
Nog hartelijk dank voor de geweldige muziek de 28ste! Ik heb je helaas niet meer gesproken op de dag zelf, maar we waren echt ontzettend blij met de band. Overigens waren we niet de enige, hebben van veel mensen complimenten gehad!

Bruiloft Buitenpost
Ik mail nog even om jullie te bedanken voor jullie optreden op onze bruiloft, we vonden het echt te gek en hebben er erg van genoten! We hebben van menig gast te horen gekregen hoe goed ze de band vonden.

Bruiloft Zweeloo
Bedankt voor jullie prachtige muziek! Wij vonden het ook echt heel erg mooi. Daarnaast heb ik ook van verschillende gasten gehoord dat ze erg onder de indruk waren van de prachtige muziek. Het paste echt perfect bij onze setting in de tuin en het gaf een hele mooie sfeer. Emma & Jan-Willem

Personeelsfeest Sweco Baarlo
Wat betreft jullie optreden. Ik vind jullie geweldig, echt. En ook veel gasten vonden jullie echt goed! Idd, knap dat jullie elkaar muzikaal zo kunnen ‘opvangen’.Nogmaals bedankt voor het optreden. We hebben genoten. Er zijn zondagmiddag bij afsluitende lunch veel mooie woorden gesproken ;-)Bedankt voor jullie bijdrage daarin.Wens jullie nog veel optredens toe en tot de volgende keer ;-)

anne-lie4 (20)

Rotary Jaarvergadering Gieterveen
Fijn dat jullie er zoveel plezier in hebben gehad. Dat was ook zeker te merken. Klopt, een aantal van onze leden zijn echte liefhebbers, vooral de mannen die er op het laatst nog eens even voor gingen zitten. Zij waren onder de indruk! Ook van veel andere leden, die niet direct tot de kring van kenners behoren heb ik veel positieve reacties op jullie optreden gekregen. Wie weet komen er nog meer uitnodigingen voor jullie uit voort.

Bruiloft Havikshorst de Wijk
Wat een feestje hebben jullie er van gemaakt! We hebben alleen maar positieve reacties gehad over de goede muziek! Super goed gedaan, bedankt! Petra en Klaus

Bruiloft Roodkerk Friesland
Ook wij hebben deze dag en met name het feest in de avond als een groot succes ervaren. We hebben heel veel complimenten gekregen over de fantastische band die we hadden op ons trouwfeest! Wij hebben genoten en hoewel wij inderdaad wel weten hoe we een feestje moeten bouwen, weten jullie ook dat een goede band daar een cruciale rol bij speelt! Mochten vrienden en/of familie nog trouwplannen hebben en er wordt mij om advies gevraagd zal ik jullie dan ook zeker noemen! Sybold en Yvette

Bruiloft Hulshorst
Allereerst: bedankt!! Wat een prachtige en stijlvol optreden hebben jullie te Hulshorst verzorgd. We hebben van zoveel gasten lovende geluiden gehoord, over de sfeer en de entourage van de ontvangst en achtergrond, die jullie muzikaal en qua looks verzorgden. Drie mooie muzikanten, dat gaf direct een klasse sfeer, waarin iedereen zich helemaal welkom voelde, haast een beetje filmisch. Prachtig. We hebben jullie helaas niet gesproken, alleen heel even een knipoogje kunnen geven en de hand geschud, maar Anne’s vader wist toe te voegen dat jullie naast muzikaal en stijlvol ook nog eens sympathiek zijn, hartstikke leuk, van die ervaringen van onze gasten! Met een mooie herinnering denken wij dus terug. Jonne en Anne

Herdenkingsavond Emmeloord
Ja we waren zeer tevreden. Muziek was zeer geslaagd en de opkomst was bijna het maximale wat ik ingeschat had.De bezoekers waren in ieder geval ook zeer tevreden. Ik hou jullie gegevens zeker in bewaring en zal aan jullie denken als we weer iets zoeken.

stefan-portret4

Bruiloft Heerenveen
Het was ook een fantastisch optreden. Jullie maakten ons feest extra bijzonder. Erg veel dank daarvoor.
Vriendelijke groeten Thom en Rixt.

Tuinfeest Assen
Ha Marco, Jullie enorm bedankt voor de bijdrage! Het was precies wat we in gedachte hadden. Ook namens Rob, dank en vast tot ziens! Magchelina.

Bruiloft Westhem
Beste Marco en Stockholm Tivol, wat paste het gisteren allemaal goed tijdens onze bruiloft. Wij hebben genoten en de reacties waren overweldigend! Liefs, Joost en Renske

Bruiloft Hulshorst
Wij willen jou en de andere leden van de band heel hartelijk danken voor de mooie avond die jullie voor ons verzorgd hebben. Veel gasten hebben genoten van jullie muziek en bij deze ook namens hen de complimenten! De sfeer zat er goed in! Wij hebben een prachtige dag gehad met een heel erg mooi feest ter afsluiting. Tim en Annelieke

Borrelreceptie Rotary Oranjewoud Katlijk
Ik dank ook jullie hartelijk. Jullie hebben het uitstekend gedaan en ik heb enkel positieve geluiden gehoord over de muziek.

Promotiefeest Hoogeveen
Bedankt voor je mail, het was inderdaad erg leuk. We hebben er erg van genoten, ik had eigenlijk wel wat meer tijd willen hebben om gewoon te zitten luisteren. Graag tot een volgende keer!

sax2

Bruiloft Noord Laren
We denken nog heel vaak terug aan onze bruiloft. We hebben echt, echt een fantastische dag gehad!! Het was zo perfect!
En we horen nog steeds zo veel goede verhalen van de dag terug. Waarbij ook jullie heel vaak en veel geroemd worden! ‘De band was geweldig!’ horen we heel veel! Of: ‘hadden wij maar op dat en dat feest zo’n band gehad!’ Nogmaals heel veel dank voor het mede perfect maken van onze dag!

Gyas Gala Groningen
Jullie waren fantastisch. Wij vonden het ook awesome. Precies wat we zochten in een swingende feestband. Echt te gek!!

Trouwerij Partyband Katlijk
Nog maar net bekomen van een geweldige dag willen wij hier wel een reactie op geven. Het feest met de partyband met oa Marco en Anne-Lie was een superafsluiting! Een heel breed repertoire van goede muziek en uitstekende zang, swingend, maar ook met ingetogen nummers. Een aanrader voor elk feest! (Hans & Dorien)

Trouwerij Assen
Tjonge, jullie weten wat er van een band wordt verwacht tijdens een bruiloft. Wat zijn we blij dat we uiteindelijk voor jullie hebben gekozen. Iedereen was enthousiast en vroeg ons hoe we aan jullie kwamen. Ik had niet verwacht dat er zoveel mensen zouden gaan dansen. Echt te gek. Jullie hebben onze top-dag compleet gemaakt, grote dank !!

Boekpresentatie VanSlag Borger
Ik ben blij dat ik jullie toch op een podium heb gezet. Goede muzikanten moeten op een podium. Dank voor jullie geweldige bijdrage aan mijn boekpresentatie.

Trouwerij Veendam
Geweldig zoals jullie aanvoelden hoe het feest zich ontwikkelde. Dansmuziek als we er om vroegen, achtergrondmuziek tijdens de maaltijd en alle onderonsjes. Het was gewoon precies wat we zochten. Dank daarvoor en succes verder.

Trouwerij Coendersborg
We hebben genoten van een prachtige dag op de Coendersborg afgelopen zaterdag! De gezelligheid begon al meteen met een ontspannen sfeer met jullie muziek toen de gasten arriveerden. Na een fijn samenzijn was het nog ook eens super bijzonder dat we de trouwzaal binnenliepen samen met onze zoons en dat jullie dit begeleidden met het nummer Happy. Helemaal top! Bedankt Stockholm Tivoli, voor het mede maken van onze mooie momenten. Hester en Francois

Trouwerij Oostereiland Hoorn
Beste Marco en andere bandleden, nogmaals dank voor de geweldige middag en avond! We hebben genoten van jullie muziek op onze trouwdag en een onvergetelijke dag gehad! Judith de Jong

Jasper-portret

Benefiet Gala
Dank voor de hele fijne muziek tijdens het Benefietdiner!! We hebben heel veel positieve reacties gehad, de gasten hebben ervan genoten. En wij ook, voor herhaling vatbaar! Janna Stout

Bruiloft
Wij willen jullie hartelijk danken voor het bijzondere mooie optreden van het kwartet tijdens ons bruiloftsfeest, in één woord voortreffelijk. Alles was goed geregeld en wat een heerlijk muziekoptreden was het. Zou je dit ook aan de overige leden van het kwartet willen overbrengen. Menigeen heeft ons gecomplimenteerd met jullie optreden. Daar waar wij jullie kunnen aanbevelen zullen wij dat zeker doen. Wij hopen jullie nog eens te mogen treffen on welke hoedanigheid dan ook.Marco en Anne-Lie het gaat jullie goed.
Hans en Leny Gesterkamp

Bruiloft
Wat heb ik genoten van jullie muziek op het bruiloftsfeest van Jeroen en Lydia! Wat een goede keus.Ik ben er één uit een gezin van tien, waarvan er 6 in verschillende (pop)koren zingen. Jullie repertoire was dus voor ons een ,,feestje” om vooral ook mee te zingen. Dus ook voor mensen die niet kunnen of willen dansen een genot om naar te luisteren! Ik hoop jullie in de toekomst dan ook nog eens terug te zien. Wie weet, in zo’n grote familie valt er regelmatig wat te vieren!

Bruiloft
Hoi Stockhom Tivoli, Wij hebben ontzettend genoten van jullie band. Heel erg bedankt voor dit hoogstaand stukje muziek wat jullie deze avond hebben neergezet. We hebben veel positieve reactie’s gehad van al onze gasten. Als er dus mensen zijn die een goede, kwalitatief hoogstand stukje muziek zoek gaan we jullie dan ook zeker aanraden. Hopelijk tot in de toekomst. Veel liefs Jeroen en Lydia (het trotse bruidspaar)

Bruiloft
Wat een openbaring om een band te horen en te zien spelen zonder excessieve baskasten en subwoofers. De zaal in “de Poppe” was omgetoverd tot een waar muziekfestijn om het ja-woord van dit bruidspaar te vieren. De kwaliteit van het geluid was erg hoog; door gebruik maken van monitoren zonder onnodige basversterking waren alle instrumenten en de zang uitstekend te volgen. De alom tegenwoordig toegepaste subwoofers blazen iedereen omver. Hier niet dus; de aandacht kwam daardoor bij de muziek terecht, bij de band. En zo hoort het. Van 22.30 tot het einde hebben mijn vrouw en ik op de dansvloer gestaan, en dat was lang geleden! En we hebben niet stilgestaan. Ook kon iedereen gewoon met elkaar praten zonder te hoeven schreeuwen. Zeer goed uitgezocht door het bruidspaar, én zeer goed gespeeld door de band. Dit was een mooie avond, en het blijkt maar weer dat de combinatie van muziek én een goed geluid van groot belang is. Complimenten van Eric en Carol, één van de buren van het bruidspaar.

Lounge Unit tijden 40-jarig huwelijks-jubileum
Een geweldige avond gehad met schitterende muzikale omlijsting van Stockholm Lounge Unit! Wat mij betreft graag snel nog een keer. Met vriendelijke groet, Freerk Smit

Vocale achtergrondmuziek Familiedag Nedtrain Haren.
Wij waren ook erg tevreden over de avond, en dat is voor een groot gedeelte aan jullie te danken. Door de muziek werd de koude hal wat meer een huiskamer :-) Ludwig Kempenaar.

Groot dansfeest Loodsen sociëteit “Recht Door Zee”.
Voorzitter Jack Vermij: Ik zou hun bellen als ik muziek tijdens de reis wou. Wij hebben genoten namens alle IJmuiden loodsen..bedankt.
Penningmeester Roy: Stockholm Tivoli!! Die naam zal ik niet gauw meer vergeten; wat een geweldige combinatie was dat met de koepelzaal op Fort-eiland in IJmuiden….. Prachtige omgeving met een heerlijke party-band. geen wonder dat de voetjes die avond in beweging bleven!
Dank voor een prachtige omlijsting van een mooie avond!!!!

Bruiloft Schildhoeve FluitenbergDennis-portret
Wat super dat jullie beschikbaar waren! De sfeer tijdens de receptie was echt heerlijk mede dankzij de lounge muziek van de Stockholm lounge unit. Een echte aanrader! Bedankt! Jan en Tanya

Receptie NTC Vastgoed Groningen
Het was een mooi een geslaagd feestje. Natuurlijk ook dankzij jullie ! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. Ik kan jullie van harte aanbevelen en zal dat ook zeker doen. Vr grt Willem Huisman NTC-Vastgoed.

Bruiloft Landgoed Ekenstein Appingendam
Marco en bandleden, Onze dank is groot voor de muziek afgelopen vrijdag. Door jullie klanken is onze bruiloft een echt feest geworden.Op het moment dat wij aankwamen bij Ekenstein, kwam een vriendin al op ons af: ‘Wat een geweldige band!!’. Jullie hebben een fantastisch optreden verzorgt… Onze dank!! Bianca en Niels

Dorpsfeest Langweer
Wat een heerlijk optreden gisteravond! Bij het eerste nummer begonnen de eerste mensen al te dansen. Volgens mij stond er op een gegeven moment helemaal niemand meer stil! Iedereen stond te dansen. Ik heb ook niets anders dan lof gehoord. Heel erg bedankt voor het heerlijke, prachtige en spetterende optreden! Lieve groet, Gisele

Reactie Publiek
Hallo leden van de band, Afgelopen weekend heb ik met veel plezier naar jullie geluisterd.
Leuke nummers en goed gezongen, vond het top. Groeten Annemarije.

Achtergrondmuziek Delfzijl
Ook wij vonden het erg geslaagd! Bedankt voor de prettige samenwerking.

Gala Bentelo Overijssel
Wij willen jullie ook bedanken voor de geweldige muziek en de prettige samenwerking. We hebben alleen maar positieve verhalen van de gasten gehoord! Ik zal zeker positief over jullie zijn in de overdracht voor de volgende commissie. Nogmaals namens de hele commissie bedankt!

Intieme bruiloft “Herberg van Smallingerland” Rottevalle
Mede dankzij jullie is onze trouwdag een onvergetelijke dag geworden. Ook wij en onze gasten hebben genoten! Geweldig dat jullie precies hebben begrepen wat voor sfeer we wilden neerzetten tijdens ons huwelijksfeest. Heerlijke luisterliedjes afgewisseld met een lekkere dansnummers. En ook de uitvoering van onze verzoeknummers was subliem. Heel erg bedankt!

bert2 (20)
Verjaardagsfeest en Zilveren Bruiloft de Rijp (NH)

Beste Marco en andere leden van de band. We hebben echt genoten van jullie. De avond was helemaal perfect. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten.
Heel erg bedankt dat jullie ons feest tot een enorm succes hebben gemaakt. Ik kan jullie echt aan iedereen aanbevelen, zowel voor rustige muziek als voor knallende dansmuziek.

Bruiloft Landgoed Westerlee
Zonder jullie éérst live gezien te hebben boekten we jullie voor 01 juni 2013,de dag van ons leven moest het worden ……en tjonge tjonge …je hebt geen woord teveel gezegd ,wat zijn jullie een heerlijke band! Iedereen schoot ons tijdens het feest al aan met de reactie …”zo waar heb je die band vandaan ,heerlijk muziek hoor!” Wij zijn uiterst blij dat wij jullie als band op ons feest mochten ontvangen en als er weer iets te vieren valt en we hebben een band nodig dan weten we jullie wel te vinden!

Bruiloft Groningen
Wij vonden het echt super, de gehele avond. Eerst het jazz trio en daarna was de grotere samenstelling ook echt in staat om iedereen op te zwepen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de video die je op de website hebt staan een nogal bescheiden weergave is van hoe jullie werkelijk klinken. Spelen jullie ook nog in de Spieghel? Laat even weten wanneer jullie weer eens publieke optredens hebben, de avond smaakte naar meer. Wat ons betreft dus zeker tot weerziens!

Emmen
Nu hebben we alleen nog maar de kleine bezetting gehoord en dat was al perfect. Voor ons volgende personeelsfeest willen we de hele band met blazerssectie en extra zanger.

Appingedam
Wij zochten muziek die de gasten bij binnenkomst meteen in de juiste stemming zou brengen. Met jullie geweldig jazztrio is dat idee ontzettend goed gelukt. Ik zal bij de hoofddirectie voorstellen om dit in al onze filialen zo te doen.

Appingedam
De band paste perfect bij de sfeer die we zochten, geweldig !!

Hoogezand
In een voorgesprek met jullie gaf je ons reeds een vertrouwd
gevoel en we geloofden je toen je zei dat het precies zo zou worden zoals wij in gedachten hadden !
Echt geweldige band. Super bedankt Stockholm Tivoli

Emmen (van der Valk)
Zo zie je maar weer al is het publiek van 18 t/m 88 jaar met de juiste mensen en een goede band kun je al gauw een aardig feestje bouwen. Namens het personeel en aanhang van GEHA bv , Stockholm Tivoli bedankt voor een fantastische avond.

Eck en Wiel (Betuwe)marco4 (20)Het was inderdaad zo geweldig. Jullie pasten precies bij ons en onze gasten! Alles bij elkaar een onvergetelijke avond, waarvoor heel veel dank! Blij dat jullie goed thuis gekomen zijn, het was nog een hele afstand zo midden in de nacht.

Westerlee:
Bedankt voor de geweldige avond! Het was alles wat we ervan verwacht hadden en misschien nog wel meer. Alleen maar complimenten van ons, maar ook van onze gasten. Iedereen was laaiend enthousiast over jullie. Kan ik jullie alvast boeken voor 2037?

Groningen:
Maar goed te horen dat het met jullie voor de wind gaat. Dat hadden wij ook niet anders verwacht aangezien jullie gewoon een SUPER BAND zijn en erg prettig in de communicatie (niet onbelangrijk). Heel veel succes in de toekomst en aan onze mond- op mondreclame zal het niet liggen!

Borg Verhildersum Leens:
Tijdens het eerste contact begreep Marco direct hoe de avond in elkaar zat en welke sfeer gewenst was. Zijn voorstel de band in de loop van de avond groter te laten worden heeft erg goed gewerkt. Onze gasten waren erg tevreden dat er tijdens het eten een goed gesprek gevoerd kon worden tijdens het spelen van de band, en dat er later op de avond een echte feest sfeer ontstond! Stockholm Tivoli heeft waargemaakt wat beloofd is!

Paterswolde (Bruiloft Lemferdinge):
We hebben inderdaad een heerlijke avond gehad mede door jullie muziek! Ook de ondersteuning bij onze act’s vonden we erg prettig! Alles nog op de film terug gekeken en komen daarbij tot conclusie dat we echt een top avond hebben gehad!

Haren:
Gezellige easy listening tijdens ontvangst en borrel. Swingende muziek, veel oude hits later op de avond. Wij hebben erg veel positieve reacties gehad op jullie bijdrage aan ons huwelijksfeest en zelf genoten van muziek, zang en dans. Onze oprechte complimenten en wij kunnen jullie van harte aanbevelen. Hartelijke groet Piet en Alie Kuylman ( het 35-jarige bruidspaar)

jeffrey4 (20)Rijswijk:

Het genieten was geheel wederzijds! Wij kijken terug op een ontzettend mooie dag, die werd afgesloten met een gezellig feest waarbij een swingende menigte de gehele dansvloer tot in de late uurtjes onveilig maakte. Dankzij de geweldige muziek, de flexibiliteit en het enthousiasme van het kwintet van Stockholm Tivoli heeft iedereen, van jong tot oud, genoten.

Almelo:
Het gala was zeker zeer geslaagd, het geeft zoveel zelfvoldoening als iets goed gaat waar je met zijn allen een jaar lang hard aan hebt gewerkt. Ik vond het heel mooi om jullie te zien spelen, ik heb veel complimenten gekregen over jullie muziek! Iedereen vond de muziek heel mooi en passend bij de avond. Vooral de afwisseling van akoestisch trio, naar zang en afsluitend een complete feestband. De muziek tijdens het diner was fantastisch. Toen Anne-Lie ineens begon te zingen, zag ik enkele tafels stil worden en hoofden verbaasd omdraaien, superleuk om te zien! En ook geweldig om ook specialisten te zien dansen op jullie muziek! Al met al ben ik ook jullie heel dankbaar, want zonder goede muziek was de avond lang niet zo geslaagd geweest.

Assen
Het was een enorm geslaagde avond met vooral dank aan al mijn gasten en zeker ook Stockholm Tivoli er werd uitstekend ingespeeld op de wensen van de gasten , waren we even moe van het vele dansen (kan gebeuren met 60 plussers en 60 minners ) dan werd er gas terug genomen zowel in geluidsniveau als muziek keuze , er werd contact gemaakt met de gasten wat op dat moment hun wens was en daar werd acuut op ingespeeld . Met fraaie solos van de gitarist dacht je soms aan Robert Gray lekker subtiel om op andere momenten met zijn witte Fender heftig toe te slaan . Ook de andere muzikanten straalden een en al vincent3 (20)enthousiasme uit met prachtige zang partijen van Anne -Lie , Sweet Goodbyes van Krezip was voor mij een van de vele hoogtepunten . De swingende toetsenist was zeer nadrukkelijk positief aanwezig . Uiteraard was de ritme tandem bestaande uit Dennis en Marco degelijk en functioneel en indien nodig bijzonder swingend of ingetogen aanwezig . Kortom een heel goede keuze om deze band te boeken. Dame en heren hartelijk dank.

Zwolle:
Geweldig optreden. We hebben genoten. Enkele foto’s staan op onze site.

de Wijk:
Anne-Lie, Marco en Jasper, we kijken terug op een fantastische avond. Jullie muzikale omlijsting heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. We hebben van veel gasten enthousiaste reacties gekregen en ook bij de Havixhorst is jullie naam genoteerd. Nogmaals bedankt.

Groningen:
Allereerst hartelijk dank voor de fijne avond die jij en je nieuwe band ons hebben bezorgd.Ook de wijze waarop het contact tussen verliep was zeer prettig.We hebben nog een paar dagen na het feest in een roes geleefd, heerlijk gevoel.De muziek was fantastisch, een mooie mix van jazz en pop.De reacties van onze gasten op jullie optreden waren zeer lovend. Ik heb weer met veel plezier gekeken en geluisterd naar de jazz suite, blijft een bijzondere en mooie compositie. Heb het ook doorgestuurd naar enkele jazz vrienden. Nogmaals dank voor de mooie avond en veel succes met je nieuwe band. We komen elkaar vast nog tegen.

 

 

 

feestband

achtergrondmuziek

Meer Video?

Klant Reacties Lezen?


BLOG

10 november 2019

Knalfeest met Stockholm Tivoli

Je maakt je natuurlijk allerlei voorstellingen van hoe je je 60-ste verjaardag wilt vieren. Met vrienden die je misschien al lang niet hebt gezien. Natuurlijk met je familie. Dus op zoek naar de perfecte feestlocatie. Want thuis vieren is geen … Lees verder
0 reacties

1 november 2019

Achtergrondmuziek voor een groot publiek in het UMCG

Hoewel we vaak en graag grote feesten doen op grote podia met veel show en dans, kan je toch concluderen dat vooral achtergrondmuziek onze specialiteit is. En dan vooral de veelzijdigheid daarvan. Want achtergrondmuziek kent vele gedaantes, wensen en voorwaarden. … Lees verder
0 reacties


Berichtenarchief