Stijldansen tijdens Diner Dansant

Wij vinden het jammer, jammer dat er steeds minder wordt ge-stijl-danst. Niet omdat wij persé zo dansgek zijn, maar omdat het zulke sfeervolle feestjes geeft. Natuurlijk vinden wij het leuk om een hele avond disco en rock muziek te spelen. Dat doen we ook veel. Maar die mooie stijlvolle avonden waarop mensen stijldansen zijn ook geweldig. En dat is echt een stuk minder populair dan zeg maar 15 jaar geleden. Zaterdag j.l. mochten we weer eens een diner dansant begeleiden. En het was heerlijk. Al die prachtige mensen die zo mooi aan het stijldansen waren op onze muziek. Natuurlijk hadden we ons repertoire flink aangepast. Engelse Walsen, Foxtrot, Quickstep, Cha Cha,Cha, Rumba en zelfs Slow Fox. Dat kunnen maar weinig bandjes, omdat het toch heel specifiek is. Natuurlijk is ook het volume een dingetje, want je kan de gasten natuurlijk niet het eten van het bord spelen. Leuk om te merken dat Stockholm Tivoli dan echt een heel compleet concept is. Feesttent, tuinfeest, bruiloftsfeest, diner dansant met stijlsansen of achtegrondmuziek? De afgelopen 2 weken hebben we het allemaal gedaan, en met alleen maar enthousiaste en tevreden klanten. We lijken wel een Kameleon, we nemen steeds de kleur van het feest over. Stockholm Tivoli dus ook om te stijldansen tijdens een Diner Dansant.

Reacties zijn gesloten.