Ultieme muzikale ondersteuning voor de rotary

Zolang als Stockholm Tivoli bestaat hebben we veel gespeeld voor rotary’s e.d. Dat is steeds een wederzijds genoegen. Voor de roraty zijn wij zo ongeveer het beste wat ze kunnen krijgen. Ga maar na, deze bijeenkomsten zijn bij uitstek netwerk avonden. Er wordt dus heel veel gepraat onder het genot van een prettige ambiance. De live muziek die daarbij hoort moet kwalitatief van hoog niveau zijn, en zijn rol op de achtergrond zowel in geluidsniveau als op entertainment gebied goed invullen en begrijpen. Bingo met Stockholm Tivoli. Goed gekleed, prachtige zangeres en verrassend fris achtergrondrepertoire. Maar, aan het eind van de avond moeten de voeten van de vloer, en moet er gefeest worden. Dan transformeert de band van achtergrond naar feestband. En dat maakt Stockholm Tivoli echt uniek. Met hetzelfde gemak komen de danceclassics maar ook de recente hits voorbij. Alles met de gepaste uitbundigheid die hoort bij een feestband. Zaterdag 2 april mochten we voor de rotary van Steenwijk weer zo’n avond meemaken. In Fletcher Hotel-Restaurant de Hunzebergen in Exloo. Geweldige avond, waarna de feestgangers nog lang spierpijn zullen hebben gehad. Zowel van het praten als van het dansen.

Reacties zijn gesloten.