Achtergrondmuziek in het buitenland.

Ja, dat zijn natuurlijk de krenten in de pap. Muziek maken is altijd al een feest, maar als je dat kan doen in een buitenlandse omgeving is het natuurlijk extra bijzonder. De firma Nedab uit Apeldoorn was dit jaar de organisator van een groot internationaal congres in Londen. En kosten nog moeite werden daarvoor gespaard. Midden in het centrum van “the city” staat The Leadenstreet Building. Het op één na hoogste gebouw van Londen. Op 42ste etage van dit inmense gebouw vond de openingsreceptie van het congres plaats. Waanzinnige entourage met een onvoorstelbaar uitzich over Londen. Tja en als je zo investeert in de locatie, dan wil je zeker weten dat alles klopt. Bij Nedab begrijpen ze goed dat ook achtergrondmuziek top moet zijn, ook in het buitenland. Dan neem je geen risico en neem je het bandje dat je al hebt gezien en heeft bewezen precies te weten wat er op welk moment aan muziek wordt verwacht. M.a.w. organiseer je een congres of wat dan ook waarbij achtergrondmuziek een cruciale rol kan spelen in het succes van de middag of avond? Twijfel niet en ga voor Stockholm Lounge Unit. Echt de beste keus voor achtergrondmuziek. Ook in het buitenland.

Reacties zijn gesloten.