Sfeervolle achtergrondmuziek receptie

Het is een vak apart. Achtergrondmuziek. Natuurlijk moet het niet te hard en moet het niet te veel aanwezig zijn. Voor sommige bandjes betekent dat: “ongeïnspireerd muziekmaken”. Niet voor Stockholm Lounge Unit. Wij begrijpen dat zacht spelen pas het begin is van achtergrondmuziek. Als wij worden uitgenodigd voor achtergrondmuziek, dan worden we uitgenodigd om deel te worden van de beleving. Wij zijn een onderdeel van de sfeervolle ambiance die wordt gecreëerd.  Dus natuurlijk zien we er perfect uit, maar we communiceren ook op een bescheiden manier met uw gasten. En natuurlijk is de muziek en de repertoire keus verrassend en van hoog niveau. Van Wijnen bouwgroep heeft dat goed begrepen, en nodigde ons uit voor de presentatie van hun jaarcijfers in Heerenveen. Prachtig aangeklede zaal, waar onze muziek en muziekkeus goed te zijn recht kwam en werd gewaardeerd.

Reacties zijn gesloten.