Achtergrondmuziek tijdens winkelopening Appingedam

Gelukkig zijn er nog heel veel moedige ondernemers, die zelfs in deze moeilijke tijd het aandurven een prachtige nieuwe zaak te openen. In de grote vakantie werden we gebeld door Emma de Vries. Zij is samen met haar man André eigenaresse van de prachtige tuin en buitenwinkel Groenrijk Eemsdelta. Wegens verdere uitbreiding van deze prachtige winkel voelden zij zich genoodzaakt hun filiaal te verplaatsen van Delfzijl naar Appingedam. Aan het Woonplein. Emma en André wilden een stijlvolle opening van deze schitterende zaak. Bij een sfeervolle opening hoort natuurlijk live-muziek. Tja en als je dan flexibel, stijlvol en achtergrondmuziek zoekt dan is de keus snel gemaakt. Grappig was dat met de Lounge Unit werden gepositioneerd naast de “tuinlounge sets”, die er overigens zeer uitnodigend bijstonden. Perfecte opening met heerlijke muziek. Wij hebben er weer enorm van genoten. Wij wensen het echtpaar de Vries veel succes met hun nieuwe zaak.

Reacties zijn gesloten.