Woensdagavond bruiloft in Roodeschool Groningen

Half september gebeld door Nienke Werkman, of wij wilden spelen tijdens haar bruiloft in hotel Ekamper Roodeschool. Na enig praatwerk kom ik erachter Nienke bij ons in het dorp woont, en de dochter/zus is van Jack/Jos Werkman. Dat zijn de eigenaren van een zeer goed en vriendelijk aannemers bedrijf hier in het dorp. Het grappige is dat Nienke ons had gevonden via internet en pas daarna de link legde tussen Stockholm Tivoli en ondergetekende. Kleine wereld. Nienke en Erik zijn bij ons thuis geweest voor een gesprek over het feest. Alles was duidelijk, er kon niks meer mis gaan. En dat klopte. Ontzettend leuk feest op de woensdagavond. Waar je normaal verwacht dat iedereen rond 23.00 uur wel op apegapen ligt, begon bij het bij dit feest rond die tijd echt te swingen. En dat ging door tot het laatste lied, het verzoekje van Nienke en Erik: “Dat komt door jou” van Guus Meeuwis. Daarna nog een toegift gespeeld. Erg leuk feest, met flink wat bekenden uit het dorp. Goed huwelijk Nienke en Erik !!

Reacties zijn gesloten.