Bruiloft met Feestband & Ceremonie Begeleiding

Veel mensen denken bij een bruiloftband aan een feestband die het feest van de bruiloft tot de laatste minuten die in de nacht begeleidt. En dat is natuurlijk ook een heel belangrijke taak. Als er voor dat feest een liveband wordt geboekt, wat natuurlijk allang niet meer vanzelfsprekend is in dit DJ tijdperk, dan moet die band echt een overweldigend effect hebben op dat feest. En dat kunnen we bleek afgelopen zaterdag weer in de Amshoff in Kiel-Windeweer. De bruiloftsgasten hebben staan dansen van de eerste tot de laatste noot.

Maar Stockholm Tivoli kan zoveel meer. Jan en Miriam wisten wel hoe ze het wilden. Een droombruiloft, met de mooiste ceremonie van de wereld. Alles was aangekleed zoals je dat in de mooiste films ziet. Strak blauwe lucht, grote en prachtige oude boom als decorstuk en natuurlijk een aantal stoelen voor de familie en beste vrienden.

Tja, in dat perfecte plaatje kan livemuziek niet ontbreken. Maar die livemuziek moet wel van topkwaliteit zijn. De band moet natuurlijk alles kunnen spelen wat past bij de ceremonie.

Stockholm Tivoli kan dit soort klussen perfect. Met een professioneel arrangeur, die alle liedverzoeken, hoe bijzonder ook, van noten voorziet. Met een zangeres die werkelijk alles kan zingen wat haar wordt gevraagd. En dat op een manier doet, die iedereen ontroerd. Verder denken wij mee in de opzet van de plannen. Waar komt de band of zangeres, wat doen we met versterking. In dit geval kozen we voor een akoestische setting met contrabas gitaar en de zangeres versterkt door een batterijversterker. Super klein, super mooi, super op zijn plek.

Na de ceremonie met deze kleine bezetting ook de receptie begeleidt, met allemaal bekende recente hits in een mooi akoestisch arrangement. Door de precies op maat gesneden versterking konden we ons tijdens die receptie ook nog eens verplaatsen.

En toen moest het grote avondfeest dus nog beginnen. We doen het zo graag, dat is natuurlijk ook te zien. We doen het zo graag omdat we oprecht geloven dat het bruidspaar met het kiezen voor Stockhol Tivoli de beste keus maakte voor hun belangrijkste dag. Met dat in gedachten rijden we na het opruimen diep in de nacht altijd met een brede en tevreden lach naar huis. Trots.

Reacties zijn gesloten.