Tijd voor pensioen, tijd voor Stockholm Tivoli

Pensioen betekent afscheid. Afscheid van je werkzame leven, met alle consequenties van dien. Als je jaren in de voorzitter bent geweest van de raad van commissarissen dan pleegt men op een deftige manier afscheid te nemen. En dat werd gister op de binnenplaats van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen gedaan.

Onder leiding van buro Magnificent was de doorgaans sobere binnenplaats helemaal ingericht als zomertuin. Met allerlei lounge-achtige settingen. Prima plek dus voor achtergrondmuziek. Maar er zijn zoveel soorten en variaties in achtergrondmuziek. Het moet wel precies passen bij de sfeer van het feest en de totale entourage. In overleg met betrokkenen dachten wij dat een trio met zang het best zou passen. Op grond van talloze argumenten.

En dat klopte, het hele feest klopte. Begon al met het fijne weer, daar heb je niks over te zeggen maar is natuurlijk voor een zomertuin setting aardig cruciaal. Maar het werd ook gewaardeerd dat onze liedjes voor een belangrijk deel van deze tijd zijn. Daardoor voelde iedereen zich, ook de jongere mensen, zich zeer welkom op dit pensioenfeest. 

Reacties zijn gesloten.