Partyband met Blazers Bedrijfsfeest

Kijk, dat maakt Stockholm Tivoli zo bijzonder, en bewijst de enorme klasse van deze muzikanten. Van een een jazzduo vorige week naar een stampende partyband met blazerssectie deze week. Stockholm Tivoli heeft meer dan genoeg repertoire voor een lange dansavond, waarbij de blazers de sound van de band verder professionaliseren. Natuurlijk wil je op je bedrijfsfeest voor je personeel de beste band met de beste muzikanten die je kan krijgen. Kwaliteit vraag je van je personeel, dan geef je dat ook weer terug. Wat een heerlijke avond was het in partycentrum De Postwagen in Tolbert. Alle belangrijke recente hits werden gespeeld en een prachtige combinatie van rock, soul en disco hits uit de vorige decennia. Herkenbaarheid en dansbaarheid is ons motto. Dat is gewoon het beste voor ieder bedrijfsfeest.

Reacties zijn gesloten.