Tuinfeest met BBQ in Franeker

Gister gespeeld in Franeker. Chris en Gea hadden een heleboel redenen voor een goed feest. Tijdens de planning van zo’n feest, wij waren al een half jaar voor de datum geboekt, denk je eigenlijk alleen maar dat het mooi weer gaat worden. Logisch ook, want dan is zo’n tuinfeest in je eigen tuin helemaal te gek. Je denkt wel aan slecht weer, maar je wilt er liever geen rekening mee houden. Echter naarmate de datum van het feest dichterbij kwam leek het weer toch niet helemaal te worden wat we hoopten. Maar Chris en Gea zijn duidelijk niet voor één gat te vangen. Met allerlei tenten, sommige van hunzelf andere gehuurd, overdekten ze de hele tuin. En dat gaf een heel bijzonder sfeertje. Alsof je op een mooi binnenplein stond. Erg leuk en geweldig opgelost.

Reacties zijn gesloten.