Mobiel Jazztrio altijd gepast

De goede economische tijden zijn weer aangebroken, en steeds vaker worden we als Stockholm Lounge Unit weer uitgenodigd als “Kers Op de Taart”. Eigenlijk ziet iedereen de feestelijke, culturele en gezellige meerwaarde van een perfect trio als Lounge Unit wel in. Leuk een receptie, een winkelopening, een bruiloft of een bedrijfspresentatie op met de machtige jazzy klanken van een jazztrio en der is altijd een win win situatie. Echter, soms wil je als bedrijf dat helemaal niet uitstralen. In tijden van malaise ziet iedereen liever een bedrijf dat de hand op de knip houdt. Een bedrijf dat net mensen heeft moeten laten gaan, kan natuurlijk een trio als dat van ons makkelijk betalen, maar dan is een Kers Op De Taart tijdens b.v. een kerstreceptie gewoon niet opportuun. Nu alles veel beter gaat, en bedrijven trots zijn op wat ze doen, worden we overal voor gevraagd. Logisch ook, want met onze mobiele setup kunnen we overal staan, en geven we ieder evenement extra cachet. Gisteravond het prachtige Prinsengrachtconcert in Meppel. Vooraf, in de pauze en na die tijd, steeds op andere locaties waren wij de traktatie van de organisatie voor het publiek.

Reacties zijn gesloten.