Stockholm Lounge Unit tijdens afscheidsreceptie wethouder

We doen het zo graag, het is ook zo leuk. Spelen tijdens een receptie. Maakt niet uit waarvoor de receptie wordt gehouden. Netwerkreceptie, opening van een nieuw gebouw of fabriek, bruiloftsreceptie, het is allemaal leuk. Gister waren we uitgenodigd om de afscheidsreceptie van voormalig wethouder van de gemeente Smallingerland Marja Krans van feestelijke klanken te voorzien. Vooraf nog afgesproken, dat als we te hard zouden spelen ze even bij ons konden vragen of het wat zachter kon. Wij wisten wel beter. Wij spelen eigenlijk nooit te hard, vaak precies op het goede geluidsniveau. We zijn aanwezig, maar er is uitstekend aan goed gesprek te voeren, ook door wat oudere mensen. Ons repertoire gister was weer zeer gevarieerd, van jazzy via bossa naar latin en ook nog wat popmelodiën. Eerlijk is eerlijk, beter kan je voor deze entourage niet wensen. Wij zijn san ook de professionals voor iedere receptie.

Reacties zijn gesloten.