Akoestische muziek tijdens bruiloft in Hulshorst

Steeds meer bruiloften worden opgeluisterd door jazzbandjes. Veel stellen zien de akoestiche jazzy interpretaties van hedendaagse muziek als stijlvol en verrassend tijdens hun bruiloftsreceptie of diner. En dat is niet voor niks, ga maar na. Stockholm Lounge Unit speelt eigentijdse liedjes van b.v. Ed Sheran of Pharrell Williams aangevuld met evergreens van Sting en Stevie Wonder e.v.a. op een jazzy & latin manier. Dus sfeervolle en herkenbare achtergrondmuziek. Daar komt bij dat deze bezettingen zeer flexibel zijn. Buiten beginnen? Binnen eindigen? Geen probleem. Weinig ruimte? Prima. Beginnen met dit heerlijke trio, s’avonds door met de grote bruiloftband? Jazeker, en ook dat is extra voordelig. Zaterdag speelden we op de voor ons bekende plek: Het Koetshuis in Hulshorst. Schitterende locatie waar we graag spelen. Jonne en Anne wilden een topbruiloft. Alles tot in de puntjes geregeld. Wat was het mooi, en wat paste alles goed bij elkaar. Helemaal top, jazzmuziek tijdens je bruiloft.

Reacties zijn gesloten.