Geweldig verjaardagsfeest in Appelscha.

Steeds minder mensen vieren jaarlijks hun verjaardag. Vaak wordt een avond in de woonkamer met vrienden als ouderwets ervaren. Het bekende kringetje is voor veel mensen een schrikbeeld. Toch vinden de meeste mensen het erg prettig om regelmatig vrienden uit te nodigen voor b.v. een jubileum of verjaardagsfeest. Een goede manier om een beetje buiten de traditie een feest te geven is het inhuren van een bandje. Dat lijkt nogal bewerkelijk en duur, maar met Stockholm Tivoli valt dat heel erg mee. Vooral ook omdat je precies de combinatie kan kiezen die past bij je woonkamer, schuur, tuin of feesttent en die past bij je budget. Als je dus een plekje om te spelen hebt, en een stopcontact, dan hoef je alleen Marco Kerver nog even te bellen en alles komt goed. Afgelopen zaterdag speelden we tijdens het verjaardagsfeest van Anneke in Appelscha. Zij had restaurant de Hildenberg afgehuurd en het kwartet van Stockholm Tivoli besteld. Wat een topfeest werd dat. Voor je vrienden en bekenden echt veel leuker dat het gebruikelijke kringetje in de woonkamer tijdens je jaarlijkse verjaardagsfeest.

Reacties zijn gesloten.