Beste bruiloftsband voor iedere bruiloft

Stockholm Tivoli / Lounge Unit is een breed inzetbaar concept. Dat blijkt ook uit de grote verscheidenheid van de optredens. Lees onze blog maar na! Van buitenpodia op grote pleinen tot jazzy optredens in het centrum van Londen, van Zweedse avonden in de zeer prestigieuze Koepelkerk in Amsterdam, tot Nederlandstalige muziek tijdens een braderie. Waar we heel veel lol van hebben zijn de bruiloften. Ook omdat we zoveel te bieden hebben. We komen graag spelen tijdens bruiloften, omdat we oprecht geloven dat met het kiezen van Stockholm Tivoli / Lounge Unit het bruidspaar een heel goede, zo niet de beste keus maakt voor de muziek tijdens  hun bruiloft. En hoewel we natuurlijk het hele jaar spelen op bruiloften, is vooral het bruiloften seizoen (Mei t/m September) een heerlijke tijd. Afgelopen vrijdag speelden we tijdens de bruiloft van Sybolt en Yvette inde Trochreed in Friesland. Geweldige mensen, met volle dansvloeren. Dit soort avonden zouden we echt niet willen missen. Wij houden van bruiloften.

Reacties zijn gesloten.