Het prachtige en stijlvolle duo van Stockholm Tivoli

Wat is er chiquer dan een prachtige zangeres zingend aan een vleugel bespeelt door een talentvolle pianist. Anne-Lie gekleed in een schitterende jurk, pianist in smoking of strak pak. Mooi diner of stijlvolle receptie opgeluisterd met afwisselend de laatste hits of bekende standards. Avondvullend of als voorgerecht voor een grotere band. Als je bij vrienden of collega’s goed voor de dag wil komen dan schiet je nooit mis met dit buitengewoon professionele duo. Afgelopen vrijdag speelde het duo als inleiding van een groot dansfeest. Perfecte entourage tijdens een sfeervol diner voor een select clubje mensen in het Fletcher Hotel De Hunzebergen in Exloo. Zoekt u een perfect visite kaartje voor uw feest, diner of receptie, dan kiest u voor het vocale duo van Stockholm Tivoli.

Reacties zijn gesloten.