Nieuwjaarsreceptie met een dansje

Soms kan het moeilijk zijn het verloop van een avond precies te voorspellen als je hem organiseert. Als je gasten bijvoorbeeld klantrelaties of misschien personeel zijn, dan weet je niet helemaal wat zij zich voorstellen bij een “feestelijke nieuwjaarsreceptie”. Helemaal als je gasten ook blijven slapen op dezelfde plek als het feest, dan is het misschien moeilijk in te schatten welke kant een feest opgaat. Om die, en vele andere redenen is het dan verstandig om te kiezen voor Stockholm Tivoli. Onze professionals gaan mee met de richting van het feest. Het feest ontwikkelt zich op een manier die uw gasten willen. De band volgt wel. Willen de gasten dansen? Dan krijgen ze dansmuziek. Feesten, dan gaan we in de feestmode. Maar het kan ook zo maar zijn dat uw gasten heel veel met elkaar willen praten en de muziek juist wat meer op de achtergrond moet. Ook dat is natuurlijk prima voor Stockholm Tivoli. De nieuwjaarsreceptie van de IVKA werd dit jaar georganiseerd door Ruud Hansler. Ieder jaar organiseert een ander lid van de IVKA deze jaarlijkse bijeenkomst. Hans wilde goed voor de dag komen en koos voor Stockholm Tivoli. En dat pakte goed uit. We hebben dansmuziek, feestmuziek en achtergrondmuziek gespeeld. Het was een mooie avond in het Fletcher Hotel “De Hunzebergen”.

Reacties zijn gesloten.