Jazzy muziek tijdens opening “Jaar v/h Boek”

Tijdens de opening van het door het CPNB uitgeroepen “Jaar van het Boek” (2016) waren veel bekende Nederlanders aanwezig. Zo ook minister Jet Bussemaker. Stockholm Lounge Unit begeleide de opening op 2 verschillende plaatsten in de prachtige entourage van de Libris boekhandel annex bibliotheek Venstra in Amstelveen. Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd met de warme klanken van jazzy songs en latin klassiekers. Na het officiële gedeelte was er een afterparty waar we ook speelden. Daar deden we vooral onze popliedjes in een akoestische setting. Prachtig zoals jazzmuziek past bij een literaire ambiance. De contrabas en jazzgitaar voelde zich volledig op z’n plek. Stockholm Lounge Unit is voor een bescheiden jazzy achtergrond met kwaliteit echt de beste keus. Zowel in Groningen als in Amsterdam of waar dan ook n Nederland.

Reacties zijn gesloten.