Flexibel kwartet tijdens eindejaarsborrel.

Het is de tijd van de eindejaarsborrels. En sommige bedrijven pakken na een goed en spannend jaar extra uit voor hun personeel. Logisch ook, want je wilt wat terug doen voor de mannen en vrouwen die een jaar lang voor het bedrijf hebben gebuffeld. Deloitte is zo’n bedrijf met het personeelshart op de goede plek. De prachtige en voor ons zeer bekende locatie Borgh Nienoord werd afgehuurd, en het super flexibele kwartet van Stockholm Tivoli werd ingehuurd. Dat kwartet speelt tijdens het zeer uitgebreide diner achtergrondmuziek. Vooral (recente) popmuziek op zeer bescheiden en muzikale wijze vertolkt. We zagen vele gasten al meezingen met de liedjes uit ons verrassende repertoire. Later op de avond voerden we het tempo en volume op, zodat er een uitbundig feest ontstond. Deloitte had de goede keus gemaakt, op deze manier komen alle medewerkers met veel plezier en mooie verhalen in januari terug op kantoor. Dan is een “eindejaarsborrel” veel meer dan een eindejaarsborrel.

Reacties zijn gesloten.