Kerstmuziek sfeervol in een kerk

Het is de kersttijd, traditioneel een drukke tijd voor ons. Logisch ook want de Scandinavische kerstbeleving is wereldberoemd.`Frank Dittner van “Van der Let & Partners” uit Heerenveen houden kantoor in een voormalige kerk midden in Heerenveen. Een zeer bijzondere locatie, waar ze al vele jaren zeer intieme en sfeervolle kerstavonden organiseren. Dit jaar voor het eerst met live-muziek. Natuurlijk kwamen ze na wat speuren op internet al snel uit bij Stockholm Tivoli. Google weet wat je voor dit soort gelegenheden het best kan vragen. Het vocale trio van Stockholm Tivoli met zijn moderne, verrassende en bescheiden repertoire, aangevuld met een flink aantal kerstliedjes, ook de mooiste Zweedse “Jul musik” is absoluut de beste keus. En wat was de entourage passend. Heel bijzonder. Kerstmuziek sfeervol in een kerk.

Reacties zijn gesloten.