Glenn Miller muziek bij opening brug Coevorden

Eigenlijk vragen we erom, de meest bijzondere muzikale verzoeken komen langs. Wat te denken van deze? Spelen buiten in Drenthe op een platbodem in december. En dan graag muziek uit de jaren 40 van de vorige eeuw, met een sterk accent op Glenn Miller. We zijn de meest flexibele band van Nederland, en dat willen we vooral ook blijven. Dus inderdaad kan dat. Combinatie samengesteld, partituur uitgeschreven, extra ondergoed aan en gaan met die banaan. Eerlijk is eerlijk, met 3 graden boven nul klinken de akoestisch instrumenten niet meer zoals professionals ze graag horen, maar het publiek dat massaal naar de opening van Bentheimerbrug in Coevorden was komen kijken vond het prachtig. En dus wij ook. En we kunnen dat repertoire uit de jaren ’40 weer toevoegen aan ons al enorme repertoire. Dus heeft u interesse in live (jazz) muziek met een voorkeur voor Glenn Miller? Of muziek uit de oorlogsjaren in het bijzonder? Dan neemt u contact op met Marco Kerver voor muziek op maat van Stockholm Tivoli of Stockholm Lounge Unit.

Reacties zijn gesloten.