Veelzijdige middag tijdens Zweedse Kerstmarkt

Veel Nederlanders zijn er langzaam maar zeker wel mee bekend dat Stockholm Tivoli voor heel veel verschillende soorten feesten heel veel te bieden heeft. Met name ook als het gaat om winterse of kerst-achtige ambiances. December is al enkele jaren onze drukste maand. Een mooi voorbeeld van de vele richtingen die een klant met ons op kan is de muzikale invulling van de grote Zweedse Kerstmarkt van Groningen, dit jaar georganiseerd in het voormalig suikerunie complex aan de ringweg. Omdat Anne-Lie veel met koren doet, ook met kinderkoren was het eenvoudig om een complete “Lucia” set-up te maken. Met een wandelend Lucia kinderkoor, en een groot dubbel koor. Natuurlijk zong Anne-Lie zelf ook een paar van haar eigen stukken, met het accent op de winterse sferen die zo goed hoorbaar zijn op haar CD’s. Stockholm Tivoli zorgde naast de muziek ook voor het geluid, incl het door versterken van de koormuziek. Tja, er kan veel als je praat met een professionele partner als Stockholm Tivoli.

Reacties zijn gesloten.