Live jazzmuziek in de woonkamer

Er zijn van die momenten in je leven waarbij een “normaal” feest niet goed genoeg is. Dan moet er iets extra’s gebeuren. Stel je wordt 60 jaar, en iedereen zit in je huiskamer in hetzelfde kringetje als het jaar daarvoor. Je kan het je gasten nauwelijks verwijten omdat ze ieder jaar komen, en dat is natuurlijk erg fijn. Je realiseert je dat als je de sfeer echt wilt veranderen, jijzelf in actie moet komen. Wat heel goed kan helpen is het uitnodigen van de kleinste combinatie van Stockholm Lounge Unit. Niemand gaat meer in een kringetje zitten als wij onze jazzy en lounge-achtige klanken in uw eigen woonkamer toveren. Dan is de ambiance ineens perfect. Biertje, wijntje en livemuziek. David en Erna hebben het goed begrepen. Voor hun speciale feest afgelopen zaterdag hebben ze de stoute schoenen aangedaan en Marco Kerver gebeld voor een piepklein maar zeer fijn jazzbandje in de woonkamer. Het werd een feest om nooit te vergeten. Wat een goed idee, en wat een prachtig en betaalbaar cadeau ook. Geef je vader, echtgenoot, buurman of goede vriend een jazzband als geschenk. Waarschijnlijk wordt daar langer van genoten dan een in prijs vergelijkbaar present. Het is sowieso origineler, een jazzband!!

Reacties zijn gesloten.