Droom Bruiloft in Noordlaren

Ja, soms valt alles op zijn plek, en realiseer je je hoe afhankelijk je ben van het weer tijdens het bedenken en uitvoeren van je droom. Afgelopen zaterdag speelden we tijdens een droombruiloft. Jitske en Berteke hadden er alles aan gedaan om hun bruiloft werkelijk alles te geven wat een bruiloft zo mooi maakt. Prachtige kerkdienst in een pittoresk kerkje (met medewerking van Stockhom Tivoli), gemeentelijk huwelijk in een amfitheater en het feest in een werkelijk schitterend aangelegde feesttent met open vuren en meer van dat soort sfeer. Super enthousiaste gasten maakten het feest compleet. Wat een geweldige entourage voor een bruiloftsfeest uit een film. Ondergaande zon, strak blauwe lucht. De bosrand en de barbecue maakten het verhaal compleet. Alles lukte, maar ook omdat het weer erg meezat, want het kan ook tegenvallen. Niet in dit geval, wat een heerlijke avond, en wat hebben we lekker gefeest daar in Noordlaren. Officieel een stiltegebied, maar daar kwam niet zoveel van terecht afgelopen zaterdag. Jitske en Berteke bedankt voor deze mooie droombruiloft.

Reacties zijn gesloten.