Muziek tijdens boottocht voor Royal Steenstra Bakery

Eén van de vele leuke dingen van spelen tijdens feesten en partijen is dat je op heel veel verschillende plekken komt. Mensen organiseren hun evenementen het liefst op originele plaatsen. Erg leuk, helemaal met mooi weer, is het als we mogen spelen tijdens een boottocht. Via ADGM van Steven de Korver mochten we muziek maken tijdens het 175 jarig jubileum van Steenstra Bakkerijen uit Leeuwarden. Voor dit prachtige evenement was de Pureliner ingehuurd. Een zeer luxe, mooi en groot binnenvaart cruiseschip, wat makkelijk plaats bood aan de 230 gasten. Ook Elske de Wall was uitgenodigd. De reis bestond uit 2 gedeeltes, eerst met de Burgemeester van Leeuwarden en Commissaris van de Koning van Friesland van Franeker naar Leeuwarden. Tijdens deze tocht speelden we met het trio met zangeres. Later schoven onze toetsenist en saxofonist ook aan tijdens de terugreis. 6 uur onderhoudende achtergrondmuziek in combinaties uitgekozen door de klant. Dat kunnen we, en goed ook. Heerlijke dag.

Reacties zijn gesloten.