Lounge Unit voor de ultieme achtergrondmuziek

Veel van onze cliënten weten het al, met Stockholm Lounge Unit haal je de meest flexibele en professionele muzikanten in huis. Muzikanten die enorm genieten van het musiceren op de achtergrond. Gewoon het muziek maken op niveau is al erg leuk voor dit jazztrio. De gemeente Emmen heeft, net als overigens vele andere gemeentes, ontdekt (via Vocal Music) dat je met Stockholm Lounge Unit een club muzikanten uitnodigt die werkelijk iets toevoegen aan de totale ambiance van elk evenement. Niet alleen spelen ze, vanzelfsprekend op een passend volume, kwaliteitsmuziek die perfect past bij iedere entourage, ze kleden zich passend en zorgen dat het podium, door licht en plaatsing er sfeervol uitziet. Daarom mochten we terugkomen bij Van der Valk Hotel Emmen in Nieuw Amsterdam. Om voor de 2-de keer hun zeer speciale bijeenkomst muzikaal op te luisteren. Dat is naast erg leuk ook zeer eervol.

Reacties zijn gesloten.