Kerstmuziek op de achtergrond tijdens Cofely Receptie

Ja… kerstmuziek en Zweden dat hoort bij elkaar. En Stockholm Tivoli heeft wel een heel opvallende Zweden associatie. Dus één en één is twee: Stockholm Tivoli verzorgt vele eindejaarscongressen en kerstborrels. En we doen dat met zo veel plezier dat je werkelijk zin krijgt in de kerst. Speciaal voor dit soort recepties en congressen hebben we ook veel repertoire gearrangeerd. Waardoor het nog wat vetter als kerstliedjes klinkt. Rijke harmonieën veel belletjes en andere accessoires. Natuurlijk veel Zweeds-talige kerstmuziek. Dat gecombineerd met de natuurlijke Stockholm Tivoli aanleg om echt op de achtergrond te opereren, (Als het moet) maakt ons de ideale keus voor iedere eindejaarsborrel, kerstreceptie of jaarcongres. Gelukkig heeft Steven de Korver van ADGM evenementen organisaties dat al een tijdje goed in de smiezen. Iedere keer als hij voor één van de Stockholm combinaties heeft gekozen staat hij te glunderen van trots. Ook voor bureaus is het natuurlijk belangrijk om steeds de beste keus te maken voor hun klanten. En het adagium is natuurlijk: “Met Stockholm Tivoli schiet je nooit mis”.

Reacties zijn gesloten.