Swingende achtergrondmuziek in de kroeg.

Half oktober gaat de telefoon. Jan Bekkering aan de lijn. Hij heeft ons gezien op internet na een tip van Johan Boekema. Of we eventueel beschikbaar zijn op 12 december 2014 want op die dag promoveert hij, en organiseert hij s’avonds een borrel in “de Koffiepot”. Dat is een kroeg annex eetcafé in zijn woonplaats Hoogeveen. Hij verwacht niet dat er gedanst gaat worden, maar het moet wel een beetje swingende eigentijdse muziek zijn. Hoewel… hij houdt zelf erg van jazzmuziek, met name met saxofoon. Ach, dan ben je bij ons toch in zulke goede handen. Dan spelen we met zangeres, want dat is het meest eigentijds en herkenbaar, maar we voegen daar een jazzy saxofoon aan toe. De perfecte mix voor (aanwezige) achtergrondmuziek. De entourage van de Koffiepot paste ook erg goed bij het gewenste sfeertje denk ik. Het was gewoon een heel gezellige avond. En Jan.. gefeliciteerd met je promotie natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.