Band Presentatie bij de MEProductions Showcase

Omdat we volgend jaar nog meer willen spelen dan dit jaar. (en we draaien al een prachtig jaar) doen we veel aan promotie en naamsbekendheid. Zo zijn we steeds beter vindbaar op internet en proberen we via allerlei wegen met a.s. feestgangers in contact te komen. MEProductions van mijn goede vriend Herwin Lokken organiseert 1x per jaar een grote showcase waar 3 van zijn top-orkesten acte de presence geven. De bands hebben ieder een eigen profiel, zo stonden wij samen met Steamy Piano’s en 2Q2get. Onze rol was die van flexibele feestband. Uitstraling: klasse en kwaliteit. Volgens mij is dat prima gelukt. Hopelijk volgen er veel boekingen voor volgend jaar, want we hebben het zo enorm naar ons zin met Stockholm Tivoli dat we gewoon heel graag op veel feesten willen spelen.

Reacties zijn gesloten.