Verjaardagsfeest in de Betuwe

Natuurlijk doen wij optredens in het hele land. Helemaal met onze nieuwe “Stockholm Tivoli rode” Mercedes bus rijden wij graag naar Uw feest. (nog voordeliger ook) Afgelopen Zaterdag met het kwartet naar “Eck en Wiel” in de Betuwe gereden, om het feest van Esther op te luisteren. Esther werd 50 jaar en vond dat (net als wij trouwens) een prachtige gelegenheid om eens een heel leuk feest te geven voor al haar vrienden en familie. Esther had haar huis zo ingericht dat wij daar een uitstekend feestje konden bouwen. Na de eerste sets rustige achtergrond muziek, kwamen er vanaf de 3-de set steeds meer dansers op de gezellige dansvloer. Het werd uiteindelijk zo gezellig dat we na 5 uur muziek maken er nog maar een half uurtjes aan vast knoopten omdat iedereen nog niet klaar was met swingen. Prachtig huis, lieve mensen. Kortom erg prettige avond en ik heb van Esther begrepen dat ze op haar 25-jarig huwelijk ons als 8-mans formatie (kwintet plus blazerssectie) gaat boeken. Maar dat is pas over 2 jaar. Heb ik nu al zin in.

2 Reacties op Verjaardagsfeest in de Betuwe

  1. Esther schreef:

    Het was inderdaad zo geweldig. Jullie pasten precies bij ons en onze gasten! Alles bij elkaar een onvergetelijke avond, waarvoor heel veel dank! Blij dat jullie goed thuis gekomen zijn, het was nog een hele afstand zo midden in de nacht.
    Meer dan een hartelijke groet,Esther

  2. Marco schreef:

    Beste Esther,

    Dank voor je mooie reactie. Wij zijn veilig thuisgekomen en hebben genoten van jullie feest. Was wel een kort nachtje. Ik moest Zondag al om 1300 uur in het Circustheater zijn in Scheveningen om “Wicked” te spelen. Nogmaals gefeliciteerd en hopelijk te ziens. vr grt Marco