Stockholm Tivoli speelt van der Valk Emmen plat

En toch waren we maar met z’n vieren…. . Gisteravond vrijdag 23 November speelden we op uitnodiging van de firma Geha B.v. in het van der Valk Hotel van Emmen. Opdracht was duidelijk: “Zeer gemêleerd publiek, dus wees flexibel”. Nou.., dat is precies wat we goed kunnen. Natuurlijk begonnen we de avond, in het prachtige hotel, met bescheiden achtergrond muziek. Geen “jazzgepiel” uiteraard, maar herkenbare eigentijdse popmuziek op een prettig aandacht niveau gespeeld. Na 2200 uur bleek, dat de firma Geha een harde kern zeer fanatieke dansers in haar personeel bestand heeft. Wow wat hebben we staan dijken, en wat waren er een dansers op de vloer. Al het “feest repertoire” kwam langs. En we waren maar met z´n vieren !! Ook de directie van “van der  Valk” was enthousiast en vroeg om kaartjes van Stockholm Tivoli. Kortom: Heerlijke avond met lieve mensen.

2 Reacties op Stockholm Tivoli speelt van der Valk Emmen plat

  1. Herman schreef:

    Zo zie je maar weer al is het publiek van 18 t/m 88 jaar met de juiste mensen en een goede band kun je al gauw een aardig feestje bouwen. Namens het personeel en aanhang van GEHA bv , Stockholm Tivoli bedankt voor een fantastische avond

    • Marco schreef:

      Beste Herman, Dank voor deze reactie. Zoals eerder geschreven, het was gewoon een heel leuk feest. En een goede band is belangrijk, maar zonder leuke mensen geen leuk feest !!