Tuinfeest met stoere BBQ

Afgelopen zaterdag speelden we met Stockholm Lounge Unit tijdens een prachtig tuinfeest in Assen. Rob en Magchelina hadden echt iets te vieren. Jaren van hard werken werden gevierd met vrienden en familie ter gelegenheid van de 30-ste verjaardag van Rob. Helaas was het weer niet helemaal te gek, maar dat merkten we nauwelijks (afgezien van de lage temperatuur) omdat bijna de hele tuin bedekt was met een prachtige luifel. Door de sfeervolle verlichting, en natuurlijk onze lampen, werd de sfeer naarmate het donkerder werd steeds magischer. Een grote BBQ, super lieve (en mooie) mensen, een blaffende hond ((:) en jazzy muziek. Lijkt mij opgeteld bij elkaar de setting van een goede film. Het was een geweldig verjaardagsfeest in Assen. Een verjaardagsfeest zoals het hoort, met alles erop en eraan. Je wordt uiteindelijk maar één keer 30 in je leven. Dank Rob en Magchelina dat we daar bij mochten zijn.

Reacties zijn gesloten.