Gezellige bruiloft met polonaise in Veendam

Afgelopen november speelden we met het kwartet tijdens een bruiloft in Noord Groningen. Dat was een erg gezellig feest, waarbij we na een zeer bescheiden begin van de avond later op de avond de dansers allemaal op de dansvloer hadden staan. Als gasten van het toenmalige bruidspaar, beviel de band Jan en Jacolien blijkbaar zo goed dat ze een paar dagen later al aan de lijn hingen om Stockholm Tivoli ook vast te leggen voor hun eigen bruiloft. Natuurlijk wilden wij graag spelen tijdens hun bruiloft op 1 mei in Veendam. En wat is er fanatiek gedanst tijdens deze supergezellige bruiloft. Op een gegeven moment kwam er zelfs een heuse polonaise langs. Nu staan wij niet bepaald bekend om ons “rampetamp” repertoire, maar “we are family” van Sister Sledge was voor de gasten van Jan en Jaco tien

Reacties zijn gesloten.