Stockholm Tivoli bij Delger Fourage

Wow, dat zijn de avonden. Muzikanten vinden elkaar, geluid is goed, ambiance inspirerend. Zaterdagavond 13 Oktober in een boerenschuur bij Delger Fourage. Varken aan het spit en grooven maar. Verjaardagsfeest van de 50-jarige Swier (hij ziet er uit als begin 30) georganiseerd door zijn vrouw Elke. Heerlijk staan spelen en zingen, en voelen dat de band groeit en groeit.  Als je ons hebt horen spelen wil je echt geen ander bandje meer, dan wil je Stockholm Tivoli op je eigen feest. Of dat nu gaat om een swingende bruiloft,om stijlvolle achtergrond muziek of om een verjaardagsfeest op je eigen bedrijf. Tijdens je eigen feest wil je toch het beste? Gewoon Stockholm Tivoli boeken, dan heb je een enthousiaste club muziek professionals in huis, die het heerlijk vinden om voor U te spelen.

 

 

Reacties zijn gesloten.