Loungemuziek in Leeuwarden tijdens receptie

Onze kleinste combinatie, het lounge duo van Stockholm Lounge Unit is altijd een toevoeging aan iedere entourage. Zo super gezellig om naast een leuke sfeervolle inrichting uw gasten of werknemers te ontvangen met livemuziek. Niet alleen is de muziek heel leuk, ook de aanwezigheid van onze beide heren is leuk en onderhoudend. Natuurlijk steeds de juiste muziek op het juiste volume. Stijlvol gekleed volledig opgaand in de ambiance. En voor de prijs hoeft u het al helemaal niet te laten.

Gistermiddag speelden we via Steven de Korver van ADGM evenementen tijdens een feestelijke afsluiting van een Logo-presentatie in de Neushoorn in Leeuwarden. De gasten van de organisator hadden s’middags een programma, waarna er een borrel was met een hapje in de foyer. Tuurlijk hoort daar een gezellig muziekje bij. En wij doen het graag, dat stralen we ook uit.

Reacties zijn gesloten.