50 worden met een feestje in de kroeg

Arjen belde mij begin april met de vraag of wij wilden spelen tijdens zijn feest voor zijn 50-ste verjaardag. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die de helft van hun leven een mooi moment vinden voor het geven van een groot feest. Vaak wordt er dan gelukkig nog gekozen voor live-muziek. Wij snappen dat heel goed, omdat een echte band zoveel feest beleving toevoegt aan een evenement. Nou dat bleek afgelopen zaterdag ook wel. Arjen had een prachtige locatie gehuurd. De Muzyk Fabryk in Heerenveen. Sfeer vergelijkbaar met de vele muziekcafé’s zoals die in de 70-er en 80-er jaren in vele grote steden waren. Lekker bruin sfeertje met een mooi, niet te groot podium voor de band. En daarvoor natuurlijk een sfeervol verlichte dansvloer, met uiteraard veel dansende gasten. Tjonge wat hebben we genoten, zowel Arjen, al zijn gasten en de band. Een ultieme symbiose.

Reacties zijn gesloten.