Anne-Lie genomineerd voor grote Zweedse prijs

Onze zangeres Anne-Lie Persson heeft naast haar bezigheden als zangeres van Stockholm Tivoli ook een hele carrière als solo zangeres. Ze produceerde 2 CD’s onder eigen naam (derde is onderderweg) en daarvan zijn vele liedjes veel gedraaid door diverse (landelijke) radiostations, zowel in Nederland als in Zweden, waar ze vandaan komt. In zweden heeft ze naast die solocarrière ook een band met haar 2 zussen, die ook allebei actief zijn in de Zweedse muziekscene. Mama’s Kitchen is opgericht in 2016, produceerde aan album en timmert in Zweden behoorlijk aan de weg. Dat leverde de band een nominatie op voor de prestigieuze Zweedse Country Awards. Volgend weekend wordt er in de wintersport plaats Sälen gestreden om deze grote prijs. Ze zitten bij de laatste 3, dus het is erg spannend. Het winnen van de Award zal zeer veel airplay opleveren. Wij zijn natuurlijk supertrots op de prachtige carrière van “onze” zangeres. Wij zijn duidelijk niet de enigen die haar mooie stemgeluid zeer waarderen.

Reacties zijn gesloten.