Geweldig 50 jaar worden

We doen het vaak en graag. De verjaardag van een 50 jarige maken tot een succes met onze muziek. Je leven gaat mooi, je hebt alles op de rails. Dat wil je vieren met alle mensen die nu in je leven zijn, en met de mensen die belangrijk voor je zijn geweest in al die jaren. En je weet ook, een goed feest heeft een liveband. Een band die aanvoelt dat er vooral in het begin ook gewoon met elkaar gepraat moet worden. Veel gesten hebben elkaar al lange tijd niet gezien. Maar naar mate de avond vordert, neemt de band steeds meer het voortouw, met herkenbare muziek uit alle tijdsperioden die voor jouw belangrijk waren, en waar jij speciale herinneringen aan hebt. Iedereen aan het dansen en genieten. Dat is het type feest wat past bij deze prachtige mijlpaal. 50 worden. Eize uit Heerenveen, wist helemaal hoe hij het wilde, en hij kreeg wat hij wenste. Een topfeest in Kwartier Noord in Katlijk. Jongens wat was het gezellig. Zo wil iedereen wel 50 worden.

Reacties zijn gesloten.