Bruiloftsreceptie met achtergrondmuziek

Hoewel, tegen onze zin in, veel bruiloftsfeesten zijn overgenomen door DJ’s, spelen we toch nog veel bruiloftsrecepties. Logisch ook, want wie wil daar een DJ hebben staan. Het cachet en de flexibiliteit van echte livemuziek past natuurlijk veel beter bij het bijzondere wat een bruiloft is. Wij vinden dat je ook veel beter onze bruiloftsband Stockholm Tivoli het bruiloftsfeest kan laten spelen, maar we zijn al heel blij dat we met Stockholm Lounge Unit zo vaak worden betrokken bij de prachtigste bruiloften. Zo ook de bruiloft van Gooitzen en Marielle op de Pollepleats in Friesland. Zij hadden zo’n prachtige setup gemaakt voor hun huwelijksvoltrekking, dat zelfs de weergoden met de hand over het hart streken en meewerkten om alles zo romantisch mogelijk te laten verlopen. Na en tijdens de ceremonie natuurlijk prachtige klanken van het meest stijlvolle jazztrio van Nederland: Stockholm Lounge Unit, echt de beste keus voor alle romantische huwelijksvoltrekkingen en bruiloftsrecepties.

Reacties zijn gesloten.