Achtergrondmuziek geeft sfeer en herkenning.

Achtergrondmuziek kan vele functies hebben. Het is het ideale middel om tussen mensen die elkaar nog niet goed kennen het ijs te breken, het geeft cachet aan uw entourage, het laat uw gasten zien dat zij u veel waard zijn. Het is sfeerverhogend en mensen herkennen zich vaak in de muziek. De moeilijkste plek voor achtergrondmuziek zijn publieke ruimtes. Achtergrondmuziek heeft vaak een bepaald profiel, het is klassiek, het is jazzy, het is lounge. Sommige mensen in de publieke ruimte hebben meningen over deze stijlen. Dat kan prettig zijn, maar niet altijd. Daarom is een keus voor Stockholm Lounge Unit ook zo goed. Zij spelen alle stijlen, met zeer hoge kwaliteit, waardoor zelfs zeer specifieke gasten waardering zullen kunnen opbrengen voor de gemaakt muziek. Wij maken dat vaak mee, o.a. in Delfzijl waar we de opening van de verbouwde Poststraat muzikaal mochten begeleiden. Er waren een aantal mensen die liever volksmuziek hoorden. Dat maken wij niet. Maar ze hadden toch respect voor de kwaliteit van onze muziek. En terecht, want wij staan garant voor de beste achtergrondmuziek.

Reacties zijn gesloten.