Partyband Stockholm Tivoli + Stockhorns in openlucht Drachten

Ja….. Daar doen we het voor. Mooi podium, veel licht en monsterlijk geluid. De beste muzikanten van Noord Nederland bij elkaar en dan… Grooven als een dolle. Dijken, dampen, noem het zoals je wilt. Gaan met die banaan, pannen van het dak. We mochten de feestelijke opening van het nieuwe Raadhuisplein in Drachten swingend afsluiten. Dat is natuurlijk geweldig. Veel mensen voor het buitenpodium, die eerst genoten van een spectaculaire opening, strak gevolgd door de meest swingende nummers uit ons omvangrijk repertoire. Natuurlijk met gouwe ouwe hits zoals: “It’s Not Unusual of I Want You Back” maar ook heel veel eigentijdse hits als: Locked Out Of Heaven van Bruno Mars, Happy van Pharrel en zelfs de huidige nummer 1: “All About That Bass” van Meghan Trainor. De wisselwerking tussen ons koningskoppel Anne-Lie en Bert was weer meesterlijk. Zij namen het publiek mee in een algehele extase, terwijl de band alle energie in de grooves pompte. De Stockhorns toeterde alsof ze iedere avond niks anders doen. Festival sfeer. Ja dit kunnen we ook, en heel goed zelfs. Wat een feest!!!!

Reacties zijn gesloten.