Mooi Stockholm Tivoli dagje

Johan Boekema had meer dan een jaar geleden al plannen voor dit prachtige symposium van Flexigas. Wat er ook zou gebeuren, Stockholm Tivoli zou het muzikale gedeelte verzorgen. Plannen gemaakt, Herwin Lokken erbij betrokken. Hij kon het hele symposium accommoderen en de plannen realiseren.  Met zijn bedrijf ME Productions heeft hij de hele praktische organisatie geregeld. Eerst spelen in de prachtige zaal van de Groningse Stadsschouwburg met een grote band met Elske De Wal. Vanzelfsprekend met speciaal gearrangeerde stukken. Daarna in een kleinere setting de receptie opgewacht. Dat is het mooie van Stockholm Tivoli. Alles is leuk, en alles kan. Artiest begeleiden? Speciale arrangementen? Receptie muziek? Eén band, één aanspreekpunt. Alles professioneel en in overleg. Johan Boekema was na afloop erg blij, en hij heeft zelf nog meegespeeld.

Reacties zijn gesloten.