Bruiloft op Landgoed Westerlee

Ja… ik houd ervan. Naast alle artistiek interessante dingen zoals schrijven en spelen in de Stageband en Want2swing of het Noordpool Orkest. Meespelen met allerlei super ingewikkelde ritmes met Bulgaarse gitaristen of een avond musical “Wicked” bassen. Gewoon een heerlijke feestavond met een te gekke band de hele avond dansmuziek spelen. Stockholm Tivoli had gister 1 Juni, tijdens de bruiloft van Ton en Anique weer een prominente plaats. En dat willen we ook graag zo. Eerst met gitarist Jeffrey Smith spelen tijdens de huwelijksceremonie bij het bruidspaar thuis. Schitterende entourage in Wildervank. Op verzoek van het koppel o.a. “Daar Komt De Bruid” gespeeld, toen Anique op sfeervolle wijze met een boot aankwam bij hun prachtig aangeklede huis. S’avonds tijdens het feest op Landgoed Westerlee met de hele band een avond lang dansmuziek gespeeld. Erg leuke en lieve mensen zowel van het Landgoed Westerlee als de gasten van Ton en Anique. Heel graag veel van dit soort prachtige dagen in de toekomst. Genoten!! Dank Ton en Anique en een prettig leven samen.

2 Reacties op Bruiloft op Landgoed Westerlee

 1. Ton /Anique en Sven Sander schreef:

  Beste Marco en Bandleden ,

  In een voorgesprek met jullie gaf je ons reeds een vertrouwd
  gevoel en we geloofden je toen je zei dat het precies zo zou worden zoals wij in gedachten hadden !

  Zonder jullie éérst live gezien te hebben boekten we jullie voor 01 juni 2013,de dag van ons leven moest het worden ……en tjonge tjonge …je hebt geen woord teveel gezegd ,wat zijn jullie een heerlijke band!

  Iedereen schoot ons tijdens het feest al aan met de reactie …”zo waar heb je die band vandaan ,heerlijk muziek hoor!”

  Als je dat zo hoort dan ben je wel heel erg blij en achteraf geld dan toch weer de spreuk ; “geef een mens het vertrouwen en hij zal het nooit misbruiken”

  Wij zijn uiterst blij dat wij jullie als band op ons feest mochten ontvangen en als er weer iets te vieren valt en we hebben een band nodig dan weten we jullie wel te vinden!

  Ga zo door en wij wensen jullie voor de toekomst het allerbeste !

  Bedankt en vriendelijke groeten ,

  Ton / Anique en Sven Sander
  Wildervank

 2. Anne-Lie schreef:

  Lieve Sven, Anique en Ton.

  Wat een leuke reactie. Ook wij hebben enorm genoten zaterdag. Alles zag er prachtig uit en er werd veel gedanst. Ik begreep van Marco dat de ceremonie ook heel bijzonder was. Veel geluk toegewenst. Anne-Lie Persson