Prachtig bruiloftsfeest in de Paalkoepel.

Het is natuurlijk een grote eer voor een band om te worden uitgenodigd door een jong koppel om te komen spelen op de belangrijkste dag van hun leven. Vanzelfsprekend neemt een aanstaand bruidspaar alle mogelijkheden en opties door, voordat je die eer krijgt aangeboden. Gerwin en Karin hebben zeer zorgvuldig gekozen voor het type bruiloftsfeest ze wilden hebben. Vanzelfsprekend een toplocatie (de Paalkoepel in Haren) en een goede flexibele band. Internet afgestruind en Stockholm Tivoli gevonden. Toen we contact kregen met elkaar waren er nog 3 bands in beeld. (al geweldig dat we uit al die bands op internet bij de laatste 3 waren) Aan mij de taak om Gerwin en Karin ervan te overtuigen dat Stockholm Tivoli de beste keus is. Alle opties in beeld gebracht, een persoonlijke ontmoeting en een beetje geduld hebben er gelukkig in geresulteerd dat ze voor ons kozen. Gelukkig ook voor ons, want het was een enorm gezellig feest waar we begonnen met jazzmuziek á la “Kind Of Blue”van Miles Davis omdat Gerwin daar erg van houd (Goede smaak!). Daarna 4 uur dansmuziek met superleuke dansende mensen op de dansvloer. Het sextet van Stockholm Tivoli dampte en zweette. Volgens mij zijn Gerwin en Karin er na gister nog meer van overtuigt dat ons bandje inderdaad de beste keus was voor hun bijzondere dag. Nu nog meer koppels ervan overtuigen dat je echt een leuke avond hebt met Stockholm Tivoli, zodat we heel veel kunnen spelen met dit heerlijke bandje.

Reacties zijn gesloten.